onsdag 12. januar 2011

Apekattangrep og andre vanlige ting

På mandag var vi på øyhopping på Langkawi. Vi var ut i båt, matet ørn, og badet på en fin strand. Vi skulle også opp å se på en vulkan, trodde vi. Det viste seg at det hadde vært en grotte, hvor taket hadde ramlet sammen. Denne øya var full av aper og de var skikkelig søte, i begynnelsen... Vi måtte gjennom en skog for å komme dit vi skulle og dette var reine apejungelen. Det gikk greit på vei opp, men da vi skulle tilbake, ble Kamilla angrepet av en skummel ape. Den hoppet på sekken hennes og hun prøvde og riste den av seg, da freste den mot henne hun slapp sekken, skrek og løp vekk. Nesten hele klassen så på at apen dro frem kameraet og mobilen fra sekken hennes. Noen prøvde å ta sekken fra han, men apen freste og flekket tenner, det var ingenting å gjøre. Kamilla ble både flau og fortvilet da apen kneppet opp en plastveske hvor det kom ut en bh og en blondetruse, apen kikket forskrekket på det og leita videre. Da han fant pengeboka, ble det oppstyr og folk prøvde å få tak i den, men da løp den litt bort i skogen. Vi fikk tak i sekken, men lommeboka med Kamilla og Anines førekort, studentbevis og en del penger i, hadde apekatten tatt. Kamilla ble så redd at hun gikk ned til båten, mens halve klassen fortsatte jakten på lommeboka. Apen fikk ikke opp låsen så den begynte å tygge den i stykker, da den ble delt i to hoppet Truls frem og tok den delen som apen hadde lagt fra seg og som de andre apene var på vei mot. Den apen med den andre delen av lommeboka løp lengre opp i skogen og hev rundt seg med penger, så kom det flere interesserte aper da ble den apen med lommeboka skremt for den ville ikke dele med seg, så den løp lengre opp i skogen. Da løp Anine og Preben frem og plukket opp det de kunne finne av penger og lignende. Til slutt ble apen lei og stakk av med noen få penger og en lipgloss :p En stor takk til Anine, Preben og Truls for hjelpen!

Klar for øyhopping i tre av disse flotte båtene


Kamilla på båten vi brukte på øyhopping. Her uvitende om at pengeboken hennes snart er borte



Til å begynne med var apene litt facinerende og søte. Vi trodde egentlig ikke at aper likte vann, men det gjorde i alle fall disse apene.


En apefamilie med en liten babyape


En ape som leter etter mat i en vaskebøtte



Broen ved grotten som hadde falt sammen


Her er grotta hvor taket hadde falt ned og det hadde blitt et hull hvor vannet samlet seg opp


Det store mysteriet var hvordan vannet her kunne være ferskvann når det lå så nærme sjøen! :p


Apen som stjal Kamilla's pengebok

Ørnemating


Tirsdag var vi på besøk på en muslimsk skole og hadde undervisning for elevene. Senere på dagen var vi på en taxfree butikk hvor vi fikk handlet en god del! På kvelden var vi ute og spiste.

Den første timen i klassen vår hadde Levi ansvar for timen og holdt en time om Norge og våre årstider. Inki skrev ordene på på engelsk på tavla


Klassen sitter og følger med


Vi sang hodet, skulder, kne og tå sammen med elevene, både på norsk og engelsk



Hodet, skulder, kne og tå


Inki lærer dem regla "Standing tall"


Disse to søte jentene snakket vi med siste del av timen

Onsdag hadde vi forelesning fra 9 til halv 1, etterpå det var vi på stranden hvor vi badet, solte oss og spilte volleyball. På kvelden var vi ute og spiste og nå skal vi snart ned på stranden hvor hele klassen skal møtes.  

Dette er huset hvor vi bor, vi bor nede på baksiden

~ Kamilla ~

2 kommentarer:

  1. Utrolig gøy å lese om hvordan dere har det! :)

    SvarSlett
  2. Haha, det måtte jo skje deg, Kamilla! :D Godt du hadde med undertøy da:P

    Er så moro å lese om hvordan dere har det! :D Kjenner jeg gleder meg til neste år:) Kos dere videre!

    SvarSlett