mandag 3. januar 2011

Amsterdam

Nå sitter vi på flyplassen i Amsterdam og venter på neste fly. Vi er en gjeng på cirka 15 fra klassen som reiste med samme fly ned hit. I dag tidlig klokken 9 fikk Anine en telefon om at hun og Kamilla hadde blitt booket om til et annet fly. Ingen av de andre på reisefølge har blitt ombooket, så vi skjønner ikke helt hvorfor vi har blitt det. Så nå blir det videre med Eva air til Bangkok og Thai Airways til Kuala Lumpur. Det fører til at vi ikke rekker flyet videre fra Kuala Lumpur  til Langkawi med Air Asia, og vi må ha en ekstra overnatning i Kuala Lumpur og bestille nytt fly til Langkawi på onsdag. Da ankommer vi en dag etter alle de andre i reisefølget, men får heldigvis med oss første forelesning! Litt kjip start på eventyret vårt, men vi tar det med godt mot! =)

Litt action ble det i Kristiansand også i dag da det begynte å pipe da Kamilla sin sekk ble sendt til gjennomlysning. Damen bak skranken måtte åpne sekken hennes, og ut kom kransekake, skiver, data innepakket i et håndkle og diverse. En festlig start på turen! =)

Ps. For alle som lurer på hvordan det har gått for Kamilla som lider av "flyskrekk", så gikk flyturen ned hit veldig greit! :p Litt turbulens skapte litt ekstra spenning, men det varte ikke lenge. 

~ Anine og Kamilla ~

3 kommentarer:

  1. Hehe! Lure på kå Kamilla hadde med seg som gjorde at d peip? Eller var d bare ho bak skranken som hadde lyst på kransekaka? ;) hehe.
    Dykke må ha god tur videre!

    SvarSlett
  2. dykke fær de nok festli me kammilla i reisefølge!hehe. savne deg allerede anine! håpe alt gjenge på skinne resten av turen! kos dykke videre!!!

    SvarSlett
  3. Hehe, høres ut som alt er ved normalen med andre ord:P Regner med du passer godt på Kamilla, Anine! ;)

    Kos dere!
    http://lillekamomilla.blogspot.com/2011/01/reisetid.html

    SvarSlett